I want to break free!

Viața în doi sau libertatea? Ambele prezintă avantaje și dezavantaje. Când formăm un cuplu, ne dorim libertatea.  Ce atâta sacâială, unde mergi? ce faci? de ce ai întârziat? bla, bla, bla. Și câte și mai câte. Atât de multe încât tânjești după libertate. Ce bine era singur, făceam absolut tot ce îmi doream, când îmi doream și mai ales cu cine îmi doream. Fără stres. Fără o mie de întrebări pe minut. Fără fețe încruntate și lacrimi vărsate în zadar și fără sens.
Apoi, când devenim liberi, ne place la nebunie senzația, pentru o perioadă. După un timp, parcă ne lipsește ceva. Sau cineva. Care chiar dacă pe alocuri ne stresează, are și grijă de noi, ne întreabă de sănătate, ne strânge în brațe și ne spune că va fi bine.
Nicio variantă nu este cea ideală, întotdeauna vor apărea divergențe în cuplu și singurătate în afara lui. Așa că alegerea este a fiecărui om în parte. Important este să fim fericiți, să nu ne complacem în niciun fel, oricât de tare ne este teamă de singurătate. Cea mai amară singurătate este cea din cuplu.
Și totuși, există oare două ființe pe această planetă care să conviețuiască fără nicio problemă? Nu cred. Dar separat, le place? Nici asta nu cred. Greu, foarte greu! Acum simt ceva de genu’, I wanna dance with somebody, dar poate mâine, I want to break free! Așa, și? Eu să fiu fericită, și voi la fel!

Advertisements