Așa-i românu partea a 3-ea

image

Da, textul nu este tocmai românesc, dar reflectă tare bine realitatea ce dureros ne înconjoară.
Treaba stă in felul următor.
Ele, machiate, cu toate cele mulate și cât mai colorate, că trebuie să iasă in evidență. Umblă de obicei în haită, că altfel nu ai cum să ai spor la sală, parcă dacă nu ai cu cine să schimbi o vorbă, trebuie să stai numai pe telefon, și e nașpa, na. Oricum, telefonul este atașat de mână, se desprinde foarte greu și atunci când se întâmplă, este pentru foarte puțin timp. În plus, ce dracu’, doar nu faci selfie cu mâna goală, și cine știe când te apucă să pozezi, trebuie să fie la îndemână. Și da, check in obligatoriu, ca la avion, altfel nu te primesc ăștia la sală.
Ei, care mai de care mai dotați, când vine vorba de musculatură, în rest, am dubii. De multe ori se și aplică, dar nu le spune nimeni așa că sunt lăsați să creadă ce vor. Jumătate din timpul petrecut la sală, va fi irosit în fața oglinzii, flexând pe rând diferite membre cu gândul că ceva este diferit față de acum 3 minute. Și ei umblă tot în haită, ca să se poată holba mai bine la fetele colorate, că na, din acest motiv au ales și această sală, e mai selectă. Și cu cât vine mai multă lume, cu atât devin unii și alții mai interesanți și interesați, de sport, evident.
Oricum, toată lumea concurează, ele cu ochii pe ele, și invers, nu cumva să fie cineva mai arătos în sală.
Da frate, dacă nu ai urlat în gura mare că mergi la sală, degeaba o faci.
Viața asta virtuală ne-a luat mințile. Nimic nu mai este ca înainte. Facem totul pentru alții, nu pentru noi. Sau cel puțin eu asta observ. Dar dacă asta este moda, trebuie să fim în trend, nu? Sau poate că trebuie doar să învățăm să trăim, pentru noi!

Advertisements