Rezultatul.

Milioane de gânduri îți trec prin cap, îți cutremură întreg universul, îți amplifică respirația și bătăile inimii. Îl aștepți cu nerăbdare și cu teamă in același timp, fără să știi ce anume te înnebunește mai tare, extazul sau agonia. Și îl primești. Deși toate vocile din cap îți spun că totul va fi bine, deși toți oamenii din jur te strâng la piept cu privirea și încearcă să te încurajeze, rezultatul nu va fi diferit de realitate. Și realitatea e dură de obicei. Dar gata, îți faci curaj, ce atâta amânare, oricum nimic nu se va schimba, sau poate că totul! E pozitiv! Trebuia să fie negativ, dar nu, e pozitiv! Milioane de gânduri îți trec acum prin cap, oare e testul greșit? Dacă mi-au încurcat analizele în laborator, s-a mai întâmplat și altă dată?! Oare am să mor? Mai are sens să lupt???
Și de acolo începe lupta! Cu tine, cu corpul și cu mintea ta! Cu răspunsurile la întrebările pe care nu ți le-ai pus vreodată dar care sunt ca o avalanșă ce îți cade brusc peste minte si trup! Cu toți oamenii din jur care îți spun fără să știe cum că totul va fi bine! Cu birocrația! Cu sistemul medical! Dar mai ales cu tine! Un test ți-a schimbat toată viața, ți-a distrus toate planurile de viitor, ți-a năruit toate visurile.
Parcă simți cum te sufoci secundă cu secundă.. Și brusc, transpirația rece te trezește! Era un coșmar! Și ce coșmar, dintre cele mai urâte, din acelea care te pun pe gânduri și te fac să prețuiești viața. Tu ai scăpat de rezultat, alții încă îl așteaptă cu speranța că va fi negativ.. Dar de multe ori e pozitiv.. Și nu se mai trezesc din coșmar, trăiesc sau…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s