Bucuria alergării. Bucuria ajutorului.

Nici nu știu de unde să încep sau dacă trebuie să încep de undeva. Dacă stau bine și mă gândesc, eu nu mai știu de unde a început totul, sau dacă îmi amintesc, chiar nu mai are niciun fel de importanță!
Sunt o luptătoare, asta pot spune sigur despre mine, deși bătăliile pe care le-am dus au fost unele foarte mici! Am avut o familie frumoasă, o familie unită, o familie iubitoare, și încă o mai am! Nu cred că există factor mai important în creșterea și dezvoltarea armonioasă a unui copil. Zâmbetul, voia bună, încrederea, dragostea, toate pleacă din familie, din medii stabile și calde, din iubire! Acestea se mai și dezvoltă câteodată, dar tot cu ajutorul semenilor! Norocoasă? Maxim, am zis! Că nu am avut zeci de mii de jucării sau alte chestii, chiar nu mai are nicio importanță. Am avut părinții aproape, părinți cărora le mulțumesc din suflet pentru toate eforturile lor, eforturi care nu au fost deloc mici, părinți care m-au educat frumos și sănătos, care mi-au oferit o casă, haine și mâncare. Dar mai presus de toate astea, mi-au oferit și încă o fac, cea mai mare dragoste din lume! Da, eu v-am zis că sunt o norocoasă! De ce spun toate astea? Toate aceste banalități? Pentru că nu sunt banalități. Pentru unii este aur curat! Nu toți copiii pot spune că au avut sau au parte de așa ceva. Privați de dragostea părintească au ajuns să cerșească, de la lucruri materiale, la dragoste, care este atât de necesară! Cineva, cumva, le-a întins o mână și luptă pentru ca ei să fie fericiți și să ducă o viață cât de cât normală, doar că este foarte greu, dar nu imposibil!
Tu ce faci pe 26 Septembrie 2015? Eu am să alerg 10 km pentru niște suflețele frumoase, alături de oameni frumoși! Pentru zâmbet, asta știați deja, și nu numai! Dacă ai planuri, dar vrei să ajuți, o poți face oricând, cu orice sumă dorești! Împreună putem schimba soarta unor copii! Eu am să îi îmbrățișez la final, pe fiecare în parte! Am să plâng cu siguranță, la cum mă știu, dar am să fiu fericită! Tu, ce faci pe 26 Septembrie 2015? Am o sugestie: ultramaraton.fundatiacomunitaraprahova.ro
Știu că avem multe piedici în viață, dar mai știu că doar dăruind simțim bucuria vieții! Eu sunt așa bucuroasă!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s