CNA-ul se uită doar la reclame!

Văd fel și fel de petiții on-line legate de emisiunile de la TV și legătura lor sau lipsa legăturii dintre acestea și CNA-ul aka justiția din media autohtonă! Ce vă tot plângeți domnilor? Ce tot atrageți atenția? Cum să ne cunoască și pe noi străinii dacă nu așa? În plus, CNA-ul se uită la reclame, că de acolo pornesc toate! Nu de la bătăi în direct și triunghiuri amoroase între fel și fel de specimene care ajung subiecte de presă în alte țări și care ne caracterizează ca și popor, nu asta e relevant!
Jurnalismul nu mai există! Nu la multe dintre posturile mari de televiziune, nu în concepția lor și se pare că nici CNA-ului nu prea îi pasă! Lasă-i să înghită orice, că banii curg, ce mai contează ce primește poporul? Și dacă avem masele sub control ne putem face de cap oricând. Mai și muncim, na, scoatem reclame de peste tot! În rest, maimuțăreală la greu!
Am mai scris eu ceva legat de TVR și mulți mi-au luat-o în nume de rău, supărați fiind că plătesc o taxă lunară echivalentă cu nici măcar un pachet de țigări, dar chiar sunt de lăudat! Măcar și-au păstrat coloana vertebrală, ei și posturile TV locale. Doar acolo mai vezi invitați oameni care au ceva de spus, oameni care vor să schimbe ceva, nu doar amantele între ele, oameni care pot reprezenta această țară cu brio, nu doar modele false de care ne este tuturor rușine dar cu care se defilează la greu.
Eh, dar ce mai contează! Bine frate că au scos reclamele alea nasole, că nu știu unde ajungea țara asta! Vizionare plăcută și stați liniștiți, CNA-ul vegheaza pentru noi! Dar doar în pauze..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s