Dilema secolului.

Sau mai bine zis care pe care! Discutam cu un coleg treaba cu libertatea, singurătatea și ieșirile în oraș, gen invitații. Eu îi spuneam că am constatat că bărbații nu mai invită fetele în oraș. Și chiar am o dilemă în acest sens. Cam care să fie treaba? Ce anume îi împiedică? Poate că dau doar impresia că sunt interesați când de fapt sunt doar amabili, poate că nu au buget alocat pentru încă o cafea, poate că îmi place să exagerez :).
El îmi spune că nu ar fi chiar așa, că bărbaților le este teamă de refuz, de parcă refuzul înseamnă decapitarea! Pe de altă parte le place să știe că ei cuceresc prin carisma lor extraordinară! Eu cred că au devenit cam comozi și așteaptă să fie curtați și rugați cu lacrimi în ochi, lacrimi disperate!
Păi dacă așa stă treaba, din partea mea nu au decât să aștepte. Femeile nu vor rugi și nebunii, preferă o abordare sinceră la care să răspundă la fel de sincer. Este atât de simplu și cred eu că și firesc. El o întreabă și ea răspunde! Scurt și la obiect. Complicat, nu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s