Alergăm. Donăm. Pentru ca ei să mai poată visa!

image

Știu că i-am înnebunit pe toți cu acest proiect. Știu că lumea când aude de bani și donații preferă să nu mă mai audă. Dar mai știu ceva. Eu una simt că mi-am găsit un scop, un motiv în plus ca să trăiesc și să lupt pentru ceva, ceva concret, ceva care într-o bună zi va schimba viețile multor copii! Viața mea s-a modificat foarte mult în ultimii doi ani, dar schimbările au fost unele pozitive. Mă uit în urmă și îmi dau seama că puneam preț pe total alte lucruri sau mai mult pe lucruri, nu îmi e rușine să recunosc asta. Viața a intervenit cu o lecție, care la acel moment m-a doborât, nu știam cum să înfrunt o astfel de situație, nu înțelegeam de ce mie, de ce atunci, de ce?! Și de acolo au pornit toate. De la alergare până la fapte bune. Încetul cu încetul am realizat că în viață nu ai nevoie de prea multe, dacă ești sănătos poți face tot ce îți propui, pentru tine și pentru cei din jurul tău și că dacă vrei să vezi o schimbare trebuie să începi cu tine!
Cu sau fără lecții învățate aș dori să vă supun unui test de imaginație. Cum ar fi dacă ați avea un copil? Ce ați face dacă acesta ar suferi de cancer? Prea dur să ne imaginăm asta, nu? Dar pentru unii nu este doar un test de imaginație ci o realitate sau singura lor realitate! Și acum să vedem ce putem face concret. Ce faci pe 7 Noiembrie? Ai vrea să ne ajuți să construim un spital pentru copiii care sunt bolnavi de cancer?

image

Atunci vino și aleargă alături de mine la Ploiești sau dacă distanța este prea mare poți da din teniși alături de oameni frumoși și la Bârlad, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Sibiu, Tg Mureș sau chiar Timișoara! Chiar dacă îți este greu, gândește-te ce ai face dacă ai fi în locul părinților care ar face orice pentru copilul lor! Și nu uita că tu poți face orice pentru că ești sănătos!
Vrei să te implici dar ești departe sau ți se pare că e frig și că ne întâlnim prea devreme dimineața? http://www.1leu.org, soluția salvatoare. Orice ai alege să faci, o vei face pentru tine. Pentru că asta vrei, pentru că asta simți, pentru că așa vei schimba ceva.
Sper să ne vedem în număr cât mai mare! Ultima alergare pe anul acesta, dar promit că anul viitor ne vom revedea cu forțe proaspete. Cu alergări și zâmbet. Om cu om și leu cu leu!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s