Te-ai pierdut? Stai liniștit, ai super motive!

Plecat la drum prin țară, destul de departe. Indicatoare, nu prea, că ești în România. Dar lasă, îți spui vesel, am telefon mobil cu net la o viteză fantastică și cu o super acoperire. Scoți telefonul din buzunar, mândru, dai pe GPS că te ajută el, când ce să vezi, nici măcar rețea GSM nu ai, așa că visul că îți vei găsi calea înapoi dispare brusc. Și acum ce fac, te întrebi? Păi ce să faci, tragi pe dreapta și sper să întâlnești un cetățean amabil care să te scoată din încurcătură, că de-aia-s populate satele din România, ca să poată furniza informații. Degeaba plătim taxe la stat și abonamente la privat, toate la super preț, că nu prea ne folosesc. Eu vorbesc de o intrare pe o porțiune de autostradă, totuși, care nu era deloc semnalizată, dar o vedeam, exista! Putea să fie un vis, nu de alta, tot ca la noi așa..
Băi frate, pe bune? Alo, ăștia care faceți 9 km de autostradă/an și ăia chinuiți și pe bani mulți, nu ați mai avut bani de două indicatoare? Dacă vin niște cetățeni străini în vizită, riscă să nu mai ajungă acasă, un fel de triunghiul Bermudelor!
Și hai, ăia-s bugetari, dar Vodafone România ce face? Vinde telefoane la super preț pentru o super rețea, care cred că este 100% funcțională doar în București! Trist, foarte trist! Și uite așa a ajuns românu’ să fie băiat deștept, nu a avut de ales. De ce să fie ușor când poate să fie greu, nu? And I say Romania is my country…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s