Înger păzitor.

Oameni. Cu toții oameni dar atât de diferiți. Oameni care zi de zi duc o luptă, cei ce nu au, pentru a supraviețui, ceilalți pentru un trai mai bun. Toți vor același lucru. Să trăiască mai bine, mai frumos, toți vor să fie nemuritori. Doar că viața nu este tocmai un joc pentru copii, viața poate lovi crunt, poate deveni cel mai aprig inamic atunci când ar trebui să fie cel mai bun prieten. Și culmea, lovește în cel mai pervers mod, în cei mai curați și frumoși oameni, în îngeri trimiși pe pământ ca să ne însenineze zilele, în copiii noștri. Și ce doare cel mai tare este că nu putem face nimic ca să îi ajutăm, nu atunci când trebuie, nu atunci când vrem, nu pentru toți. 400 de copii și adolescenți sunt diagnosticați anual cu cancer în România. Cel puțin 400 de familii luptă zi de zi cu gândul că îi vor pierde, își vând tot ce au mai de preț deși nimic nu mai are preț când vine vorba de copilul lor, și-ar vinde și sufletele doar ca să îi salveze, unii reușesc să o facă, alții..

Pentru asta lupt eu și colegii mei nebuni, pentru a încerca să schimbăm ceva în bine, cu ajutorul vostru, și nici nu este atât de costisitor.. Un leu autentic poate salva vieți de copii. Un leu donat la timpul lui poate ajuta la construcția primului spital de oncologie și hematologie pediatrică din România. Un leu. Este chiar atât de mult?

Sâmbăta aceasta, la Ploiești, la Sala Sporturilor Olimpia începând cu ora 9, dar și la Bistrița, București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara vom alerga pentru ei. Pentru că fiecare înger are nevoie de îngerul lui păzitor! Așa că vă invit să vă luați aripile, zâmbetele, voia bună și leul și să ne ajutați să împlinim vise dintre cele mai simple, vise despre sănătate, om cu om, leu cu leu, înger pentru înger!

Vă mulțumesc, îngeri frumoși!

Leave a comment