Home. The home!

Diminețile încep cu planuri, pe termen scurt, care au la bază nevoi primare, cum ar fi: ce mâncăm, ce bem, cum ne facem ziua mai frumoasă? Mai târziu, după ce glicemia ajunge la limita normală, discuțiile duc spre ceva mai serios. Și de aici se naște planul pe termen lung, plan ce necesită adoptarea unor strategii care să corespundă nevoilor sale, puțin mai elaborate.

Când vine vorba despre casă, și nu orice casă ci casa ta, sau viitoare ta casă, devii extrem de exigent, pentru că, normal, vrei ca aceasta să fie cât mai caldă, primitoare, iubitoare.. să fie cea mai cea! Așa că începi să cauți.. și cauți..și iar cauți. Ineditul este scump și nu este chiar la îndemână.. sau poate că nu ai căutat suficient de bine.

Undeva în București, pe o străduță cochetă, pe numele-i Braziliei, într-o casă și mai cochetă, la numărul șaisprezece, se află The Home. Visele devin realitate din momentul în care pășești pe ușă. Mii de articole așteaptă să ajungă acolo unde le este locul de fapt, în casa ta. De la obiecte decorative până la tablouri și mobilă. Fiecare articol pe care îl găsești aici este ales cu grijă și multă dragoste pentru bun gust de cei ce își dedică viața unei afaceri proprii, clădite cu greu, dar cu multă pasiune. 

Ce este cool despre The Home și poate și greu de întâlnit la noi în țară este mentalitatea afacerii și modul în care aceasta se desfășoară. Clar, concis, elegant, frumos. Simți că ești important, te simți ca acasă, simți că pentru acești oameni contezi. Îți zâmbesc, îți mulțumesc că le-ai trecut pragul, te obligă să te întorci prin amabilitatea lor. Iar dacă ai făcut o comandă on-line, pentru că da, poți face asta, mai ales că magazinul on-line este mult mai extins, spațiul permițând asta, și vrei să vezi produsul și să îl atingi, o poți face, fără a fi obligat să îl achiziționezi ulterior dacă ai constatat că este ceva ce nu îți place de fapt. Pretty cool, huh?! 

Fun fact: The Home caută să își mărească echipa. Au nevoie de cineva cu inițiativă, zâmbet pe buze, inteligență și șarm, poate că au nevoie chiar de tine! Intră pe site, chiar aici, The Home, dă-le un telefon, și cine știe?! Sau dă un share acestei postări, ca să afle și prietenii tăi! Ar fi păcat, mai ales când ar putea să bucure zi de zi prin a aduce casa, acasă…

Pe mine una m-a convins.. am pus ochii pe câteva articole de care am nevoie și am să revin curând pentru a le achiziționa. Ah, au și ceva oferte chiar zilele astea, așa că vă îndemn să le faceți o vizită, virtuală sau nu, acum știți unde. Acasă va căpăta un nou sens, dar mai ales o nouă înfățișare..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s