Culoarul verde.

Grăbiți, munciți, dezinteresați, asta am devenit din păcate, atât pentru noi cât și pentru cei ce își petrec timpul alături de noi sau mai degrabă atașați de telefonul mobil sau un altfel de gadget menit să le atragă atenția de la realitate. A ajuns să nu ne mai placă ce vedem și avem în jurul nostru, așa că ne înconjurăm de un bine aparent, virtual, uitând astfel de binele ce îl putem avea și face în lumea reală. Preferăm pesimismul în loc să ne concentrăm asupra optimismului. Nu-ul este mai ușor de acceptat și de manevrat decât da-ul. Și timpul trece. Și totul rămâne la fel. Uităm de zâmbet, de culoare, de savoare, de verde, de bucuria pe care o simțeam când eram mici și ne cățăram în copaci. Dar de fapt, da, care copaci?! Nu cei virtuali, că nu se făceau pe atunci, ci copacii aceia frumoși ce ne minunau cu mărimea lor impresionantă, mai țineți minte?

Acei copaci mă îndeamnă să scriu aceste rânduri. Ei și urmașii lor care de-abia așteaptă să audă și să simtă copilăria cum îi învăluie, cum îi alintă, cum îi hrănește cu toată bunătatea din lume. De asta ducem lipsă, de copaci și de bunătate. De omenie. De iubire. De dăruire. De zâmbet. De verde.

Eu una m-am decis, noua mea culoare preferată este verde. Așa că pe 8 Iulie, împreună cu încă patru iubitori de verde, am să înot la un altfel de concurs pe numele-i Swimathon. Așa, și?!.. vă veți întreba.. Am nevoie de voi și de susținerea voastră, atât materială cât și morală. De astăzi și până pe 8 Iulie ne puteți susține, pe mine cât și echipa Culoarul Verde, donând orice sumă, pe acestă platformă, Swimathon, cu mențiunea faptului că donația este pentru Culoarul Verde! De asemenea, pe 8 Iulie vă invit să ne susțineți și live, ar cam fi o treabă. Dinamo ne va fi gazdă, așa că vă așteptăm!

Ok, dar voi ce primiți în schimb?! Toți donatorii vor primi în primul rând ceva foarte de preț, oxigen. Da, știu, nu se pune, deși contează extrem de tare. Fiecare donator care decide să nu rămână anonim va primi șansa de a planta un pomișor sau de a oferi cadou oxigen generațiilor următoare. Plantarea se va face pe 18 Noiembrie în mai multe locații ce vor fi anunțate pe viitor. Culoarul verde înoată, voi donați și plantați fapte bune. Ușor, nu? Vă mulțumesc pentru sprijin, eu și toți iubitorii de verde!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s